Usein kysytyt

KYSYMYKSET

TILAUSOHJEET

– Tarkistathan sähköpostisi muutkin kansiot, sillä eri sähköpostit voivat suodattaa viestejä eri kansioihin. Mikäli et löydä sähköpostiviestejämme, voit ottaa yhteyttä meihin niin tarkastamme ilmoitetun sähköpostiosoitteen oikeellisuuden ja voimme toimittaa tiedot manuaalisesti.

– Mikäli tilaamasi tuote ei ole saapunut kolmen arkipäivän kuluessa toimitusvahvistuksen saamisesta ja lähetyksen postittamisesta, otathan meihin yhteyttä! 

TOIMITUS JA PALAUTUS

Verkkokaupastamme tehdyt tilaukset lähtevät matkaan varastostamme 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Toimitamme laajasti lähes maailmanlaajuisesti. Postikulut kotimaassa ovat 5,90€, EU-maihin 15€ ja EU:n ulkopuolelle 19€

Myönnämme kaikille varastotuotteillemme 15 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaadimme kuitenkin, että tuote on käyttämätön ja palautuskelpoinen. Mikäli palautettua tuotetta on selkeästi käytetty tai vahingoitettu, hyvitämme tuotteen hinnasta maksimissaan puolet. Huomioithan kuitenkin, että kaiverretuille tuotteille emme myönnä vaihto- tai palautusoikeutta, paitsi jos tuote on viallinen. (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3)

Korujen hoito ja huolto

Kun hoidat korujasi, ne kestävät vuosikymmeniä


Rakkaasta korusta kannattaa pitää hyvää huolta, jotta se säilyy sukupolvelta toiselle. Tälle sivulle olemme koonneet eri materiaalien hoito-ohjeet, jotta korusi pysyisi säihkyvänä.

Kaikille Mariaal-koruille suosittelemme käytön jälkeen pesua lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, varsinkin jos koru on käytössä joutunut kosketuksiin kosmetiikan kanssa (voiteet, parfyymit, hiuslakat jne). Koru on hyvä säilyttää alkuperäispakkauksessaan. Lisäsuojaa korulle ilman epäpuhtauksien tummuttavaa vaikutusta vastaan antaa tiivis muovipussi, esimerkiksi minigrip-pussi. Kylpyhuoneen lavuaarin reuna ei ole oikea paikka säilyttää koruja.

Hopean tummuu käytöstä sekä säilytyksestä riippuen. Saat hopean kirkkaaksi esimerkiksi puhdistusnesteillä tai lähimmällä kultasepälläsi. 

Kultaiset tuotteet kaipaavat ajoittaista hellää pesua lähimmällä kultasepälläsi.