Aina sydämessäni

29,00 €40,00 €

Kohtaamme elämän aikana välillä menetyksiä, joita ei koskaan voi korvata täysin. Sinun menettämisesi on ollut vaikein asia, jonka kanssa minun on täytynyt elää. En ollut valmis hyvästelemään. En ollut valmis antamaan sinun mennä. Antaisin mitä tahansa yhdestä päivästä, edes yhdestä sekunnista. Olen kuitenkin oppinut luottamaan ehdottomaan rakkauteen, sillä eräs kuolemaan liittyvä syvällinen totuus on se, ettei rakkaus koskaan kuole. Joitain yhteyksiä ei voi katkaista, sillä vaikket olekaan fyysisesti täällä, sydämesi on – se elää minussa. Kannan sydäntäsi omani sisällä. Kannan sitä mukanani päivinä, jolloin koen jotain uutta. Kannan sitä mukanani päivinä, jolloin löydän kauneutta yllättävistä paikoista. Kannan sitä mukanani päivinä, jolloin löydän rohkeutta parantua ja kasvaa. Kannan sitä mukanani – aina. Tapaamme vielä joskus, eikä aika tai paikka enää erota meitä. Siihen päivään asti saan voimaa siitä, että tiedän sinun olevan yhä kanssani. Sydämesi on turvassa omani sisällä. Jotkut sydämet vain kuuluvat yhteen eikä mikään voi muuttaa sitä. Rakastin sinua silloin. Rakastan sinua nyt. Rakastan sinua aina. Kannan sinua aina mielessäni ja sydämessäni.

    Reset options

    Valitse itsellesi henkilökohtainen rannekoru. Kaiverruta siihen!

    Kaiverruta nimi, päivämäärä tai mikä tahansa teksti.
    • Kaiverrus 5 €
Poista

Rannekoru: S – 16 cm / M – 18 cm / L – 20 cm
Kaulakoru: S – 40cm / M – 43cm / L – 46cm

Mariaal-korut on valmistettu hopeasta (s925) tai 14K kullasta. Korut eivät sisällä nikkeliä. Hopeiset Mariaal-korut on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi. 

Koru valmistetaan yksilöllisesti. Valmistus alkaa tilauksesi seuraavana päivänä. Valmistusaika on 1–2 päivää, minkä jälkeen tuote toimitetaan Postille, joka tuo sen sinulle. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi edistymisestä, soita meille tai lähetä sähköpostiviesti kotisivultamme löydettävään osoitteeseen: Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.
Toimitus 2-3 arkipäivässä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEEMME

Asiakkaiden arvostelut