Jotain niin pientä Kaulakoru

35,00 €50,00 €

En ole vielä tavannut sinua, mutta olen rakastanut sinua alusta asti. Olet täyttänyt haaveeni tavalla, jota sanat eivät riitä kuvailemaan. En ole vielä tavannut sinua, mutta olet elämäni keskipiste. Lasken päiviä siihen, kunnes vihdoin tapaan sinut. En ole vielä tavannut sinua, mutta on niin paljon asioita, jotka haluan näyttää sinulle – olet antanut elämälleni tarkoituksen ja opettanut, mitä tarkoittaa rakastaa. Suojelen sinua kantaessani sinua, mutta lupaan suojella sinua aina. Hoidan sinua kantaessani sinua, mutta lupaan hoitaa sinua aina. Rakastan sinua kantaessani sinua, mutta lupaan rakastaa sinua aina. Tulet aina saamaan minulta ehdotonta ja rajatonta rakkautta. Olet pieni, mutta olet täyttänyt niin paljon sydämestäni. Olet pieni, mutta rakkauteni sinua kohtaan on elämää suurempi. Olet pieni, mutta olet kaikkeni – en malta odottaa, että saan olla äitisi.

    Reset options

    Valitse itsellesi henkilökohtainen kaulakoru. Kaiverruta siihen!

    Kaiverruta nimi, päivämäärä tai mikä tahansa teksti.
    • Kaiverrus 5 €
Poista

Rannekoru: S – 16 cm / M – 18 cm / L – 20 cm
Kaulakoru: S – 40cm / M – 43cm / L – 46cm

Mariaal-korut on valmistettu hopeasta (s925) tai 14K kullasta. Korut eivät sisällä nikkeliä. Hopeiset Mariaal-korut on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi. 

Koru valmistetaan yksilöllisesti. Valmistus alkaa tilauksesi seuraavana päivänä. Valmistusaika on 1–2 päivää, minkä jälkeen tuote toimitetaan Postille, joka tuo sen sinulle. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi edistymisestä, soita meille tai lähetä sähköpostiviesti kotisivultamme löydettävään osoitteeseen: Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.
Toimitus 2-3 arkipäivässä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEEMME

Asiakkaiden arvostelut