Lahjakortti

10,00 250,00 

Etkö ole varma valinnastasi? Autamme sinua. Sähköiset lahjakortit ovat aina erinomainen valinta ja niiden lähettäminen on helppoa. Lahjakorttien summat ovat 10 € – 250 €. Lahjakortti lähetetään sähköpostiisi välittömästi ostettuasi sen, ja niitä voidaan käyttää välittömästi osoitteessa mariaal.com. Jos haluat lähettää lahjakortin jollekin toiselle, voit tulostaa sähköpostiviestin tai välittää sen vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakorttiviesteissä on koodi, jonka voi syöttää uloskirjautumisprosessin loppuvaiheessa.

Poista

Rannekoru: S – 16 cm / M – 18 cm / L – 20 cm
Kaulakoru: S – 40cm / M – 43cm / L – 46cm

Mariaal-korut on valmistettu hopeasta (s925) tai 14K kullasta. Korut eivät sisällä nikkeliä. Hopeiset Mariaal-korut on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi. 

Koru valmistetaan yksilöllisesti. Valmistus alkaa tilauksesi seuraavana päivänä. Valmistusaika on 1–2 päivää, minkä jälkeen tuote toimitetaan Postille, joka tuo sen sinulle. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi edistymisestä, soita meille tai lähetä sähköpostiviesti kotisivultamme löydettävään osoitteeseen: Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.
Toimitus 2-3 arkipäivässä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEEMME

Asiakkaiden arvostelut