Perhe Kaulakoru

49,00 €74,00 € 45,00 €60,00 €

Perhe on rakkautta ilman motiivia. Se on rakkautta ilman ehtoja. Se näkee toistensa rosoiset reunat, muttei silti koskaan katso pois. Se vaalii toistensa vahvuuksia hyväksyen samalla heikkoudet. Perhe on rohkaisemista ilman odotuksia. Se on jatkuvaa tukea ylä- ja alamäissä. Se näkyy ehdottomasti rauhassa ja kaaoksessa. Perhe on mahdollisuus ilman painostusta. Se on toisiinsa uskomista vakaumuksella, joka synnyttää rohkeutta ja itsevarmuutta antaen todelliselle potentiaalille tilaa nousta. Perhe on voiman ja rakkauden ympyrä – turvallisin lepopaikka sydämillemme. Se on kovaa taistelua, mutta vieläkin kovempaa rakastamista. Se on erehtymistä ja anteeksiantoa. Se on aitoa hyväksyntää, horjumatonta suojaa ja rajatonta omistautumista. Perhe on rakkautta, joka ei koskaan hylkää. Se on rakkautta, joka saa meidät tuntemaan olomme kotoisaksi missä ikinä olemmekaan. Perhe on kauneutta ja hulluutta toisiinsa kietoutuneina – samanaikaisesti myrskymme ja turvamme. Perhe on mukavuutta. Perhe on muuttumaton. Perhe on ikuinen.

    Reset options

    Valitse itsellesi henkilökohtainen kaulakoru. Kaiverruta siihen!

    Kaiverruta nimi, päivämäärä tai mikä tahansa teksti.
    • Kaiverrus 5 €
Poista

Rannekoru: S – 16 cm / M – 18 cm / L – 20 cm
Kaulakoru: S – 40cm / M – 43cm / L – 46cm

Mariaal-korut on valmistettu hopeasta (s925) tai 14K kullasta. Korut eivät sisällä nikkeliä. Hopeiset Mariaal-korut on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi. 

Koru valmistetaan yksilöllisesti. Valmistus alkaa tilauksesi seuraavana päivänä. Valmistusaika on 1–2 päivää, minkä jälkeen tuote toimitetaan Postille, joka tuo sen sinulle. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi edistymisestä, soita meille tai lähetä sähköpostiviesti kotisivultamme löydettävään osoitteeseen: Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.
Toimitus 2-3 arkipäivässä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEEMME

Asiakkaiden arvostelut